Accident cu victimă în Piatra-Neamț. A intrat cu mașina în curtea unei grădinițe (FOTO)

În această dimineață, prin apel la 112, în jurul orei 10:54, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs în municipiul Piatra Neamț.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea grădiniței din cartierul Văleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul auto a fost scoas din autoturism de către participanții la trafic.

Victima,  un bărbat de aproximativ 43 de ani, a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului,  după care a fost transportată la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor.

Potrivit Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 44 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism pe strada Gheorghe Asachi, în localitatea Piatra Neamț, din direcția Văleni spre Piatra Neamț, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard.

În urma impactului a rezultat rănirea conducatorului auto implicat în evenimentul rutier, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE