Accident cu patru victime în Girov. Șoferul nu avea permis de conducere


În ziua de 09.06.2016, în jurul orei 14.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Preot Boca din Căciuleşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea a patru persoane.

PUBLICITATE
Loading...

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Girov conducea o autoutilitară pe str. Preot Boca, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţie de mers izbindu-se cu partea din faţă a autoutilitarei de un stâlp de susţinere a reţelei electrice, pe care l-a rupt. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerilor din autoutilitară, trei tineri cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, toți din Girov. Tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoutilitara condusă avea autorizația de circulație provizorie expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere şi fără a fi înmatriculat.

PUBLICITATE
loading...