Accident cu două victime la Săvinești

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această dimineață în comuna Săvinești. Cei doi conducători auto, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 26 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„La ora 09:22, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier produs în comuna Săvinești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov și SAJ Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit pompierilor, ambii conducători auto, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 26 de ani, au necesitat îngrijiri medicale.

„Aceștia au fost preluați și transportați de echipajele SAJ la UPU Piatra-Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a precizat ISU Neamț

ACTUALIZARE (ora 14:50) – Poliția Neamț:

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Săvinești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism, din direcția Bacău spre Piatra-Neamț, la intersecția cu strada General Buniș ar fi efectuat o manevră de schimbare a direcției de deplasare.

Pentru a evita impactul, un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Săvinești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat, pentru a pătrunde în intersecție, condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto cu vârste de 38, respectiv 37 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

PUBLICITATE