Accident cu două victime în Neamț, după un impact între 2 autoturisme (FOTO)

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc astăzi, 19 septembrie, în jurul orei 12:30, în comuna Răucești.

Potrivit ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Neamț, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Târgu Neamț, SVSU Răucești și SAJ Târgu Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție, ambii conducători auto s-au autoevacuat.

O femeie de 37 de ani și un bărbat de 59 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, aceștia fiind preluați de echipajele SMURD și SAJ (Serviciul de Ambulanță) și transportați la CPU (Centrul de Primiri Urgențe) Târgu Neamț.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru îndepărtarea unui autoturism (ce bloca circulația) de pe partea carosabilă.

ACTUALIZARE (ora 16:00) – Poliția Neamț: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 59 ani, din județul Timiș, conducea un autoturism, în afara localității Răucești, din direcția Târgu-Neamț spre Răucești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 37 de ani, din Răucești.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

PUBLICITATE