Accident cu două victime în Neamț după ce un tânăr a intrat cu mașina în gard

Un accident rutier cu două victime a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4:00, în comuna Cândești.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Cândești, conducea un autoturism pe DJ 159, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în gardul unui imobil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 19 ani și a unui bărbat de 33 de ani, din Cândești, pasageri în autoturismul acestuia. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

În cursul aceleiași zile, cel în cauză s-a prezentat la Postul de Poliţie Săvineşti, pentru a declara evenimentul rutier în care a fost implicat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată fiind condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE