Accident cu 5 victime, provocat de o șoferiță, la Dumbrava Roșie (FOTO)

Astăzi, 3 noiembrie, în jurul orei 10:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Dumbrava Roșie.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o autoutilitară condusă de o femeie de 44 de ani, din Vădurele, se deplasa pe strada Teiului, ajunsă la intersecția cu strada Voinței, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din Dumbrava Roșie, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.” – au declarat reprezentanții IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, se pare că ar fi vorba despre nerespectarea semnificației indicatorului STOP de către femeia de 44 de ani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor patru persoane, cu vârste cuprinse între 44 și 62 de ani, din al doilea autoturism.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Dumbrava Roșie, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț. În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane care se aflau într-un un autoturism și o autoutilitară. 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD și Ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.” – ne-a transmis ISU Neamț

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE