Accident cu 4 victime la ieșire din Piatra-Neamț


Patru victime au rezultat în urma unui accident care a avut loc azi, 19 septembrie, în jurul orei 10:00 – 10:30, la ieșire din Piatra-Neamț spre Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Poliției Neamț, în ziua de 19 septembrie, orele 10.16, pe DN 15C, în afara localității Gârcina, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a patru persoane.
În urma cercetărilor se pare că în timp ce o femeie de 21 ani din Bodești conducea un autoturism pe DN 15C, a efectuat manevra de depășire a două autovehicule staționate fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului, cei doi conducători auto precum și doi pasageri care se aflau in unul din cele două autoturisme implicate în accident au fost rănite ușor.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (10.40), în județul Neamț, traficul rutier pe DN15C Piatra Neamț — Târgu Neamț este oprit în afara localității Gârcina (le ieșirea din Piatra Neamț), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

accident-ocol-4

D.M.B.
foto: ziarpiatraneamt.ro
PUBLICITATE