Accident cu 3 victime. Șoferul a părăsit locul accidentului

Ieri seară, în jurul orei 21.40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 C, la ieșirea din localitatea Târgu-Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, având direcția de deplasare Târgu-Neamț-Fălticeni, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Răucești, ulterior acroșând un arbore din afara părții carosabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În continuare primul conducător auto ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat la scurt timp de polițiști.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto din Răucești și a doi pasageri, de 21, respectiv 39 de ani, din Drăgănești și Târgu-Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE