Accident cu 3 victime provocat de o tânără șoferiță însărcinată din Piatra-Neamț

În urma unui accident rutier provocat de o tânără de 22 de ani din Piatra-Neamț, trei persoane au fost rănite, inclusiv șoferița însărcinată, evenimentul având loc în dimineața zilei de ieri, 17 martie.

„La data de 17 martie, în jurul orei 04:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 155G, în localitatea Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o tânără, în vârstă de 22 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturim, din direcția Soci către Ștefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând o glisieră metalică, aflată pe sensul ei de deplasare.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a altor doi pasageri o femeie în vârstă de 31 de ani și un tânăr în vârstă de 18 ani.

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț a confirmat că tânăra aflată la volan era însărcinată în 16 săptămâni. Toate cele trei victime au fost prompt transportate la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului, cercetările fiind în desfășurare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE