Accident cu 3 victime în Neamț. Șoferul a rămas încarcerat (FOTO)

În această dimineață, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe E 85, pe raza comunei Secuieni. 

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială  de stingere cu modul pentru descarcerare,  o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme care au intrat în coliziune  după care au părăsit partea carosabilă și au intrat în șanț.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme a rezultat  o victimă încarcerată.

Pompierii au extras victima din autoturism, conștientă și cooperantă (conducătorul autoturismului).

Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Roman.

Din accidentul rutier au mai rezultat două victime care au fost transportate de echipajul SMURD la CPU Roman.

De asemenea,  pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor,fiind deconectate bornele bateriilor.

Potrivit Poliției Neamț, din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman a reieșit că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din București, conducea un autoturism pe DC 85, în localitatea Secuieni, la intersecția cu DN 2, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un tânăr de 21de ani, din Bacău, cu care a intrat în coliziune.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din București și a două femei de 22, respectiv 44 de ani, ambele din Bacău, pasagere în autoturismul condus de tânărul în cauză. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE