Accident cu 3 victime în Neamț după un impact între două mașini

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc astăzi, 18 noiembrie, în jurul orei 19:30, în comuna Horia, pe DJ 207 C.

Potrivit ISU Neamț, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman și SAJ Roman.

Ajunși la locul solicitării pompierii au găsit două autoturisme în afara părții carosabile, dintre care unul răsturnat. Toate persoanele erau ieșite din autoturisme.

O femeie de 34 de ani și un bebeluș de 2 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluați și transportați la CPU Roman.

Un bărbat de 62 de ani, conducătorul unuia dintre autoturisme a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman. Toate victimele erau conștiente și prezentau traumatisme.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

ACTUALIZARE:

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din Roman, se deplasa pe strada Eroilor, ajuns la intersecția cu DJ 207C ar fi pătruns în intersecție, fără a respecta semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Sagna.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 36 de ani și a altor doi pasageri cu vârste de 2 luni și 33 de ani, din același autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul primului conducător auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE