Accident cu 3 victime în Neamț după o coliziune între 3 mașini (FOTO)

Astăzi, 2 mai, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 F.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 60 de ani, din Vânători-Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Național 15 F, în localitatea Agapia, la efectuarea unei manevre de întoarcere ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie, de 46 de ani, din Agapia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în cauză a fost proiectat într-un alt autoturism, ce se afla staționat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului de 60 de ani și a altor două persoane, pasageri în autoturismul condus de acesta.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, 2 echipaje cu ambulanțe de la SAJ și un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.
În urma accidentului rutier au rezultat trei victime, conducătorul auto și doi pasageri, din același autoturism.
Până la sosirea forțelor de intervenție,  conducătorul auto a fost scos din interiorul autoturismului de către participanții la trafic.
Conducătorul auto, un bărbat de 60 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat a UPU Piatra Neamț. Două femei, pasagere într-un autoturism, au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la CPU Târgu Neamț.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE