Accident cu 3 răniți la ieșire din Piatra-Neamț (FOTO)

Astăzi, pompierii pietreni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15, la întrarea în municipiul Piatra Neamț dinspre Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau trei persoane.

Toate cele trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din județul Bacău, ce conducea un autoturism pe DN 15, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 de ani, din Piatra Neamț, ce circula pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a unui pasager, în vârstă de 43 de ani, din autoturismul condus de tânăra de 18 ani.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE