Accident cu 3 răniți în Neamț. Un șofer beat a încercat să fugă de polițiști și s-a răsturnat cu mașina într-un loc de joacă

Ieri, 27 septembrie, în jurul orei 22.20, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul pe strada Vasile Alecsandri din localitatea Gherăiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul agenților de poliție iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe cupolă într-un loc de joacă amenajat de Primăria Gherăeşti.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 27 ani din comuna Săbăoani precum și a altor doi pasageri din autoturism .

Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor  vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi refuzul de la prelevarea mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE