Accident cu 3 mașini în Piatra-Neamț. Un tânăr a ajuns la spital (FOTO)

În această seară, în jurul orei 18:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Petru Rareș din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma accidentului rutier în care au fost implicate trei autoturisme, a rezultat o victimă.

Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 23 de ani, a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD EPA, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au degajat (au ajutat la îndepărtarea autovehiculelor) și curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Potrivit IPJ Neamț, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Petru Rareș.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto, în vârstă de 23 ani, din Dumbrava Roșie, a intrat în coliziune lateral stânga cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Ghindăoani, ce se deplasa pe banda a doua, în aceeași direcție.

În urma impactului autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism care staționa regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 23 ani.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE