Accident cu 3 mașini în Piatra-Neamț. Un bărbat a fost rănit

În această dimineață, în jurul orei 09:00, un accident rutier a avut loc pe strada General Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț. O autoutilitară condusă de un bărbat de 54 de ani din Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, proiectându-l pe sensul opus, unde a lovit un alt vehicul, rezultând rănirea unui bărbat de 64 de ani.

„La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada General Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 ani, din Vâlcea, conducea o autoutilitară, din direcția Piatra-Neamț spre Bacău, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară fată de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Piatra-Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior, ultimul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din Piatra-Neamț, rezultând vătămarea corporală a acestuia.” – a transmis Poliția Neamț

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE