Accident cu 3 mașini în Piatra-Neamț provocat de un tânăr posibil drogat

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc pe strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț, rezultând doar pagube materiale. Polițiștii iau în calcul ca tânărul care a provocat accidentul să fi fost sub influența substanțelor psihoactive.

„La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra-Neamț, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa în fața sa, acesta fiind proiectat la rândul său într-un al treilea autoturism ce se deplasa pe același sens.” – ne-a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au efectuat testări alcoolscopice pentru toți conducătorii auto implicați, rezultatele fiind negativ. Însă, la testarea tânărului de 24 de ani cu aparatul Drug Test, s-au identificat indicii preliminare ale consumului de substanțe psihoactive, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice ce vor determina prezența definitivă și concentrația acestor substanțe.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvărșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE