Accident cu 3 mașini în Neamț. 13 persoane implicate

Un accident rutier cu 3 mașini a avut loc astăzi, la Târgu-Neamț. 13 persoane (8 adulți și 5 copii) au fost implicate. Un băiețel de 1 an a fost transportat la spital pentru monitorizare.

„La ora 11:39, pompierii au fost înștiințați, prin apel Tip E-call, despre producerea unui eveniment rutier pe strada Ștefan cel Mare din orașul Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme în care se aflau 13 persoane (8 adulți și 5 copii).” – a transmis ISU Neamț

Toate persoanele implicate au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

La fața locului, două femei, de 45 și respectiv 40 de ani, precum și o fetiță de 6 ani, au primit asistență medicală din partea echipajului medical sosit la fața locului. Deși au fost asistate medical, acestea au refuzat transportul la spital.

„Un copil de 1 an a fost evaluat de un echipaj SAJ sosit la locul evenimentului, ulterior fiind transportat la CPU Târgu-Neamț pentru monitorizare.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a mai transmis ISU Neamț

PUBLICITATE