Accident cu 2 victime la Tarcău

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au intervenit, astăzi, la un accident rutier produs pe DN 15, în comuna Tarcău, soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din județul Bacău, conducea o autoutilitară pe DN 15, în localitatea Straja, din direcția Piatra Neamț – Bicaz, pentru a evita impactul cu un autoturism care circula în fața sa, condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Suceava, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat, de 62 de ani, din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Piatra Neamț și a unei femei de 59 de ani, pasageră în același autoturism.

Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul primilor doi, însă în cazul bărbatului din Piatra-Neamț, a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE