Accident cu 2 victime în Neamț după un impact între o mașină și o căruță

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 15 B, în Pipirig, unde un autoturism a acroșat o căruță, rezultând în rănirea a două persoane, un bărbat de 59 de ani și o femeie de 55 de ani, amândoi din Pipirig.

„La data de 6 aprilie, în jurul orei 09:20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 B, în localitatea Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 65 ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe DN 15 B, ar fi acroșat un atelaj hipo, care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului a rezultat rănirea căruțașului, un bărbat de 59 de ani și a unei pasagere, care se afla în dreapta sa, în vârstă de 55 de ani, din Pipirig.

Traficul rutier a fost oprit în zonă pentru efectuarea cercetărilor.

Echipajul de poliție rutieră sosit la fața locului a efectuat teste cu etilotestul pentru șofer și căruțaș, rezultatele indicând că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE