Accident CIUDAT în Neamț. Au fost implicate o autoutilitară, o barcă și o căruță. Un pieton, rănit

Un accident ciudat, în care au fost implicate o autoutilitară, o barcă și o căruță, a avut loc miercuri, 18 iulie, în jurul orei 13:00 în localitatea Stânca, comuna Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani din Borca, care se afla la volanul unei autoutilitare pe DN 15 B, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa și pentru a evita impactul a intrat pe contrasens unde a acroșat o remorcă tractată de un alt autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani din Bacău.

În remorca respectivă se afla o barcă, iar în urma impactului barca a ricoșat într-o căruță care era oprită în afara părții carosabile, lângă care se afla un bărbat de 34 de ani din Pipirig.

Singura victimă care a rezultat în urma accidentului a fost pietonul de 34 de ani care se afla lângă atelajul hipo. Acesta a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț la CPU al Spitalului din Târgu-Neamț.

Cei doi conducători auto și bărbatul aflat lângă atelajul hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu

 

PUBLICITATE