Accident, azi-noapte, la Borlești. O mașină s-a răsturnat într-un șanț (FOTO)

Azi-noapte, în jurul orei 3:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Borlești.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. În autoturism se afla doar conducătorul auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Ajunși la locul producerii evenimentului,  pompierii au constatat victima,  conducătorul auto, a fost scos din interiorul autoturismului de către participanții la trafic.

Victima, un bărbat de aproximativ 57 de ani, a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului, după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un conducător auto, în vârstă de 57 de ani, din Pângărați, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă și acroșând un podeț din beton, după care s-ar fi răsturnat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE