Accident, în această dimineață, în comuna Girov. Trei mașini implicate

Trei mașini au fost implicate într-un accident, în această dimineață, în localitatea Turturești, comuna Girov. Evenimentul a avut loc în jurul orei 7:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform primelor informații de la IPJ Neamț, toate cele 3 autoturisme circulau pe direcția de mers Roman – Piatra-Neamț. Conducătorii implicați în accident sunt: un bărbat de 44 de ani, din Girov (Volkswagen), un bărbat de 50 de ani din Gherăiești (autoutilitară) și un bărbat de 38 de ani, din Girov (BMW).
Pe fondul unei depășiri efectuate a avut loc coliziunea iar în urma impactului au rezultat două victime, doi pasageri (un bărbat de 79 de ani și o femeie de 72 de ani).
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În această dimineață, polițiștii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieți și cercetarea la fața locului, în cazul accidentului de circulație produs pe DN 15 D, în localitatea Tuturești. Din primele cercetări efectuate de polițiști la locul faptei, se pare că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Gherăești conducea un autoturism pe DN 15D, ar fi efectuat depășirea autoturismului din fața sa, desi în depășirea acestuia se afla un alt autoturism, condus de către un bărbat de 38 de ani, din Girov. Acesta din urmă a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu primul autoturism din coloană, toate cele trei autoturisme implicate în accident circulând pe direcția de mers Roman-Piatra Neamț. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri, un bărbat de 79 și o femeie de 72 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost dirijat pe un singur sens de mers, de către polițiști. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul – se arată în comunicatul IPJ Neamț

PUBLICITATE