Accesorii la modă: 5 piese must-have pentru ținute chic!

Cu certitudine, imediat ce gradele cresc in termometre, fashionstele incep sa isi etaleze outfit-urile sezonului de primavara-vara, demne de toata admiratia curiosilor. Toata lumea constientizeaza faptul ca, in societatea actuala, imaginea conteaza foarte mult, iar pentru a concepe o tinuta in tendinte trebuie sa ai capacitatea de a mixa item-urile intre ele astfel incat acestea sa se armonizeze frumos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu oricine este indeajuns de creativ pentru a crea un outfit in trend. Uneori, ai nevoie sa descoperi si sa cunosti anumite trucuri de stil pentru a reusi sa propui o tinuta interesanta. De aceea, asigura-te ca ramai cu ochii pe sfaturile de mai jos.

5 trucuri de stil pentru outfit-uri in tendinte!

Cu siguranta, vei observa cu ochii tai cum un singur accesoriu iti poate transforma tinuta daca si numai daca acesta este ales inspirat. Asadar, adauga outfit-urilor tale un plus de efect tinand cont de pasii urmatori:

  1. Incaltamintea. Se spune ca orice outfit banal poate fi scos din anonimat cu o pereche de pantofi frumosi si eleganti. Pe langa faptul ca nu isi vor pierde niciodata locul fruntas in ceea ce priveste evolutia modei, pantofii cu toc se regasesc acum in nuante reprezentative sezonul acesta. Adauga tinutelor tale un plus de stil cu o pereche de conduri din piele cu toc, argintii. Gasesti o paleta larga de modele de pantofi dama in magazinul Modlet.ro cu care sa te afisezi pe strazile capitalei.
  1. Ochelarii de soare.Unei fashioniste convinse nu ii vor lipsi niciodata ochelarii de soare din garderoba, considerati a fi un item care asigura un aer misterios si atragator purtatoarelor. De altfel, acestia reprezinta una dintre piesele must-have ale sezonului de primavara-vara. Asadar, obtine o tinuta chic adaugand ca ultima tusa de efect o pereche de ochelari de soare supradimensionati, cu rame negre. Si cei cat-eye arata bine, asa ca alege ceea ce crezi ca te avantajeaza.
  1. Palariile. Desi in timpul zilei temperaturile ating chiar si 25 de grade, serile de primavara pot fi mai racoroase de cat te astepti, asa ca trebuie sa te imbraci corespunzator. Totusi, pentru a fi in tendinte, renunta la caciula si alege, in locul ei, o palarie cu boruri largi. Palariile reprezinta piese extrem de elegante, care pun in evidenta feminitatea si delicatetea iubitoarelor de moda. Daca pana acum le purtai la plaja, iata ca acum, palariile cu boruri largi sunt extrem de apreciate de catre designeri. Asadar, alege de fiecare data sa porti o palarie la un outfit format din fusta plisata si camasa sau jeansi si trench.
  1. Geanta. Cu o geanta frumoasa poti oricand sa salvezi o tinuta banala. Asa ca profita de propunerile sezonului acestuia si achizitioneaza-ti un model de geanta cu un design deosebit. De exemplu, la mare cautare primavara aceasta sunt gentile tip shopper. Acestea fac casa buna cu rochitele maxi vaporoase, perfecte pentru zilele insorite de primavara.
  1. Esarfele. Orice tinuta plictisitoare din punct de vedere cromatic poate fi pusa in evidenta cu o esarfa viu colorata. Fie ca alegi sa o porti lejer la gat, in combinatie cu o camasa oversized si o pereche de jeansi terni cu talie inalta ori ca iti doresti sa iti prinzi esarfa in par, cu siguranta, rezultatul obtinut va fi minunat. Outfit-ul tau va atrage atentia tuturor, iar tu te vei simti mai frumoasa si mai feminina ca niciodata.

Iata 5 trucuri mai mult decat interesante de care sa tii cont atunci cand iti doresti sa concepi o tinuta chic. Fii un exemplu pentru femeile din jurul tau si propune outfit-uri in trend menite sa iti evidentieze frumusetea. Doar asa vei ramane in topul celor mai bine imbracate femei din cercul tau de prietene.

PUBLICITATE