Abia de astăzi drumul de la Piatra-Neamț – Izvoare ține de Dragoș Chitic să-l reabiliteze!

Timp de 6 ani, cât era primar al municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a fost asaltat de mesaje, întrebări și presiuni continue ale populației legate de plombarea sau asfaltarea drumului de la Piatra-Neamț spre Izvoare.

6 ani de zile Dragoș Chitic a răspuns la sute de mesaje care aveau același subiect: starea proastă a drumului spre Izvoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Puțini știau, la acea vreme, că nu primăria Piatra-Neamț avea în administrare acea porțiune de drum, ci Consiliului Județean, care urma să refacă întreaga structură a drumului care duce de la Piatra-Neamț până la Mărgineni.

Cu toate astea, nemulțumirea locuitorilor din cartierul Speranța și a celor care făceau naveta spre Izvoare, era îndreptată către fostul primar, deși el nu purta nicio vină și în permanență arăta cu degetul spre conducerea Consiliului Județean.

Abia de astăzi, când Dragoș Chtic a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, putem spune că este în măsură să se ocupe de problema drumului spre Izvoare, care este în administrarea instituției al cărui vicepreședinte este.

 

PUBLICITATE