A murit victima accidentului din Dămuc (FOTO)

Victima accidentului rutier de ieri, 27 septembrie, din localitatea Dămuc, a murit la spital. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, șoferul autoutilitarei.

Reamintim că ieri, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 127A, în localitatea Dămuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că un autotren condus de un tânăr de 29 de ani, din Dămuc, ce se deplasa pe Drumul Județean 127A, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul unei grădinițe și intrând în coliziune cu o autoutilitară ce se afla staționată pe sensul său de deplasare.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism, staționat regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei, în vârstă de 67 de ani, din Cordun.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr, de 29 ani din comuna Dămuc, conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă, pe un sector de drum anterior menționat, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, remorca a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei școli gimnaziale după care a acroșat o autoutilitară care se afla staționată neregulamentar pe partea carosabilă și care a fost proiectată într-un alt autoturism parcat regulamentar.

În urma impactului între primele două autovehicule a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto al autoutilitarei parcate neregulamentar, care se afla poziționat în spatele acesteia.” – a transmis IPJ Neamț

Reprezentanții Poliției Neamț au confirmat pentru stiri-neamt.ro că bărbatul a murit la spital.

PUBLICITATE