A murit băiatul strivit de buștean la Piatra Șoimului

Copilul în vârstă de 12 ani, din Piatra Șoimului, peste care a căzut un buștean la sfârșitul lunii trecute, a încetat din viață, ieri, la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

Băiatul ajunsese acolo în comă, după incidentul ce a avut loc pe 30 noiembrie, în jurul orei 16.00, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la faptul că un buștean a căzut peste un minor.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un minor de 12 ani, din Piatra Șoimului, se juca în proximitatea unor bușteni, unul dintre aceștia s-a răsturnat, accidentându-l.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un copil în vârstă de 12 ani se afla sub un buștean.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au intervenit pentru îndepărtarea acestuia și imediat au început manevrele de resuscitare.

Din fericire, copilul a răspuns acestor manevre, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.” – a transmis la acea dată purtătorul de cuvânt al ISU Neamț