A lucrat cu Bill Gates, are o avere de 10 miliarde Euro, iar soția divorțează a treia oară de el

A lucrat alături de celebrul Bill Gates, a apărut pe coperta revistei ”Forbes” – anul trecut, în luna septembrie -, a fondat ”Unicornul românesc” UiPath și are o avere estimată la nu mai puțin de 10 miliarde de dolari.

Daniel Dines, supranumit ”Regele Boților”, nu și-a ascuns niciodată dorința intimă de a vedea un robot alături de fiecare locuitor al planetei. Născut în Onești, în vârstă de aproape 48 de ani, Dines a donat un milion de dolari pentru refacerea Catedralei Notre-Dame, după incendiul devastator, și poate spune, fără teama de a greși, că toate afacerile îi merg din plin, anunță gandul.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În plan sentimental, însă, Daniel Dines este încă o dovadă elocventă că tehnologia dusă la superlativ nu face, întotdeauna, casă bună și cu liniștea conjugală. A bifat capitolul ”divorț”, înainte de a o cunoaște pe Alexandra, mai tânără cu 16 ani decât el, iar relația dintre ei, chiar dacă părea desprinsă din filmele de dragoste pline de pasiune și declarații emoționante, s-a dovedit a fi mult mai încinsă decât ar fi anticipat cineva.

Frumoasa parteneră de viață a ”Regelui Boților” a intentat proces de divorț pentru a treia oară, informează publicația gandul.ro.

2016| Alexandra Dines intentează primul proces de divorț

Pentru miliardarul Daniel Dines, anul 2013 a reprezentat o triplă lovitură, atât din punct de vedere al afacerilor, cât și în ceea ce privește segmentul conjugal. În primul rând, ”Unicornul românesc” UiPath (n.red. – companie globală de software care dezvoltă o platformă pentru automatizarea proceselor robotizate, înființată de omul de afaceri în 2005, alături de un partener) a înregistrat un uriaș succes.

În al doilea rând, Daniel Dines s-a despărțit de soția sa, Simona Ileana Comănescu, iar timp de câteva luni a fost un bărbat lipsit de obligații. Și, în al treilea rând, a cunoscut-o pe Alexandra, cu 16 ani mai tânără, de care s-a îndrăgostit fulgerător.

Evenimentele s-au derulat rapid, scenariul fiind – chiar dacă discutăm despre ”Regele Boților” – unul… comun. Daniel Dines a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, aceasta a acceptat, fericiții îndrăgostiți s-au mutat împreună, iar cei doi au devenit soț și soție, în 2014, la primăria din comuna Ogra, județul Mureș.

2017| Sentimentele nu țin cont de ”boți”, iar Alexandra Dines trece, din nou, la atac

Este foarte greu de presupus care sunt motivele determinante în aceste acțiuni împinse până la extrem ale Alexandrei. După împăcarea din 2016, părea că viața a reintrat pe un făgaș normal în viața cuplului, iar Daniel Dines se putea concentra, în continuare, asupra afacerilor sale de mare succes.

Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care înregistrează profit considerabil, dezvoltarea continuă a afacerilor celui mai bogat om din România ducând chiar și la detronarea, la nivel financiar, a celebrului Ion Țiriac.

2019| Miliardarul prezent în Topul ”Forbes”, pentru a treia oară în proces de divorț

A doua împăcare dintre Daniel Dines și Alexandra a durat, însă, până la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Pe data de 31 octombrie, soția miliardarului ”recidivează” și depune la Judecătoria Sectorului 1 – pentru a treia oară! – actele de divorț.

O sintagmă îndelung uzitată spune că ”E ceva putred în Danemarca” (n.red. – replică din ”Hamlet”, piesă scrisă de W. Shakespeare). În cazul de față, ceva este ”neclar”, cel puțin, în viața conjugală a celui mai bogat român. S-a căsătorit cu Alexandra în 2014 și, de atunci, în aproape șase ani, aceasta a cerut – de trei ori – desfacerea căsătoriei.

Mai mult, pentru ca totul să fie cât mai halucinant, și Daniel Dines apare în calitate de… ”reclamant”, semn că a ținut să reacționeze și să-i răspundă Alexandrei cu aceeași ”monedă”, considerând că eventualul divorț s-ar concretiza din vina ei, nu a lui.

2020| ”Ia act de renunțarea ambelor părți la judecarea cererilor de divorț”

Mai multe despre acest articol puteți citi aici.

PUBLICITATE