A intrat peste o femeie în casă și a încercat să o violeze

Ieri, 23 februarie, polițiști nemțeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 41 de ani, din Sagna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol și furt calificat.

Potrivit polițiștilor, acesta este bănuit că la data de 22 februarie, în jurul orei 21:30, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea Botești, unde prin exercitarea de acte de constrângere ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o femeie de 60 de ani, aceasta opunându-se.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, la momentul părăsirii imobilului, bărbatul de 41 de ani ar fi sustras un telefon mobil, aparținând persoanei vătămate.

În investigațiile desfășurate de polițiști a fost folosit și câinele de urmă Oscar, polițiștii reușind identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

La data de 23 februarie, bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de viol și furt calificat, fiind introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

În cursul zilei de 24 februarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE