A intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune și a stârnit un incendiu. Șoferul a decedat


Joi, 25.02.2016, la ora 13:41, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un autoturism s-a lovit de un stâlp de electricitate aflat la mai bine de 15 metri de E85, între localităţile Onişcani şi Filipeşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat s-au deplasat pompierii Detaşamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stins incendii şi amubulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, constatând că în autoturism se afla o femeie, în stare de inconştienţă.

Având în vedere că stâlpul este un terminal al liniilor electrice aeriene şi că, urmare a impactului, autoturismul a distrus conductorii electrici de pe stâlp, izbucnise un incendiu la vegetaţie uscată din jurul acestuia, existând pericolul extinderii imediate a flăcărilor către autoturism. Pompierii au oprit extinderea incendiului către autoturism (cu stingătoare) şi, în acelaşi timp, au procedat la tractarea acestuia din zona de pericol şi extragerea de urgenţă a femeii, în vârstă de 56 de ani, care, din nefericire, a fost declarată decedată de medicul aflat la intervenţie. Militarii au stins în totalitate incendiul imediat după sosirea unui echipaj E-ON, care a oprit alimentarea liniei electrice.

PUBLICITATE