A intrat cu mașina într-un stâlp de beton. Un paramedic SMURD, aflat în afara programului, a intervenit la timp

Astăzi, în jurul orei 14:20, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Roman, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr, de 29 de ani, din Bahna, ar fi condus un autovehicul în municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp din beton, rezultând rănirea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Astăzi, Aldea Sebastian și fiul său Andrei, în timp ce își spălau mașina, au fost martori la un accident rutier ce s-a produs în municipiul Roman. Nimic deosebit am putea spune, pentru că oricine ar fi putut fi. Doar că Sebi s-a mobilizat rapid: i-a spus fiului său să sune la 112 și să solicite ajutor calificat, in timp ce el ajutat de alți participanți la trafic a deblocat portiera și a avut grijă de victimă până la sosirea colegilor săi de pe ambulanța SMURD TIM.
Plutonier adjutant Aldea Sebastian este conducător auto și paramedic pe ambulanța SMURD TIM și a făcut ceea ce ar fi făcut când este la serviciu.
Felicitări pentru dăruirea și dragostea față de semeni!” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE