A înjunghiat un tânăr și a fugit. A fost, în cele din urmă, prins de polițiști

Un tânăr de 25 de ani din Neamţ, a fost reţinut după ce, în urma unui conflict spontan, a agresat un alt tânăr cu un cuţit. Agresorul a fugit de la locul incidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti.

La data de 21 aprilie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de o altă persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 21 aprilie, în jurul orei 20:30, în fața unui imobil din municipiul Roman, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 25 de ani, din Roman, folosindu-se de un cuțit, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, după care ar fi fugit de la fața locului.

La data de 22 aprilie, tânărul de 25 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul politiei, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

PUBLICITATE