A început târgul „Produs în Neamț“ la Curtea Domnească din Piatra-Neamț (VIDEO)

Începând de astăzi și până duminică, nemțenii se vor putea bucura și vor putea degusta, pe platoul Curții Domnești, produse tradiționale din Ținutul Neamțului.

Timp de 3 zile, gustul poamelor toamnei și culorile ei vor putea fi simțite și admirate în cadrul primei ediții a Târgului „Produs în Neamț“.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Târgul pentru prezentarea și degustarea de produse tradiționale din Ținutul Neamțului va fi deschis vineri și sâmbătă între orele 11.00 – 20.00, iar duminică, între 13.00 – 20.00.

Astăzi, la deschiderea oficială a evenimentului, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Neamț (organizatorul acestui târg), care a ținut să precizeze că sprijinirea producătorilor locali este un obiectiv important al Consiliului Județean Neamț.

„Este un târg organizat pentru nemțeni și pentru gospodarii județului, pentru oamenii care produc, aici, la noi acasă la Neamț.

Consiliul Județean și partenerii vin în sprijinul acestor producători și încercăm ca prin proiectele noastre să vă sprijinim în a vă promova produsele și tot ceea ce dumneavoastră faceți aici, la noi, acasă.

Așa cum am spus de fiecare dată, aici, la Neamț, în acest binecuvântat colț de rai este locul în care trăim cu toții, este locul în care familia mare a nemțenilor trăiește, se bucură și muncește.” – a spus Ionel Arsene în deschiderea oficială a evenimentului.

 

PUBLICITATE