A început montarea structurii metalice la Spitalul Modular ATI Piatra-Neamț (FOTO)

A început montarea structurii metalice la Spitalul Modular ATI Piatra Neamț – anunță reprezentanții Asociației „Dăruiește Viață”.

Potrivit acestora, s-au finalizat lucrările de montaj al ancorelor chimice și cele de execuție a rețelei de canalizare. Acum, se lucrează la montajul stâlpilor metalici, pe care vor fi așezate unitățile modulare, finalizate în proporție de 75%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prima săptămână din martie aduce vești bune de la Piatra Neamț, unde primii ghiocei și-au făcut apariția odată cu structura metalică a Spitalului Modular.

Privim cu entuziasm cum se concretizează proiectul nostru, iar fiecare donație ajută la avansarea lucrărilor.

Împreună repornim inima spitalului județean.

Iată care este stadiul lucrărilor în Jurnalul de Spital Piatra Neamț. Am finalizat lucrările de montaj al ancorelor chimice și lucrările de execuție a rețelei de canalizare.

În prezent, se lucrează la reîntregirea inelului de apă al spitalului și am început montajul stâlpilor metalici – baza pe care vor fi așezate unitățile modulare.

Săptămâna aceasta, vor fi livrate și depozitate unitățile modulare pe șantier până la finalizarea structurii metalice.

În acest moment, stadiul de fabricare al unităților modulare, inclusiv instalația electrică, este de 75%.

În vederea evitării întârzierilor, verificăm în paralel stadiul comenzilor cu privire la tâmplăria interioară și exterioară.

Dăruiește Viață face apel la mobilizare pentru a obține și restul de fonduri necesare.

  • Firmele din zonă se pot alătura proiectului redirecționând 20% din impozitul pe venit sau pe venit aferent trimestrului I.  Mai multe detalii și contractul de sponsorizare pot fi solicitate pe adresa [email protected]
  • Persoanele fizice pot dona 2 euro trimițând un SMS la 8826 cu textul NEAMT (donație unică, din orice rețea mobilă) sau pot dona online pe www.daruiesteviata.ro
PUBLICITATE