A început cea de-a XXI-a Ediție a Zilelor Cetății Neamț. Remus Munteanu: „Le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și îi felicit pentru reușită”

Începând de astăzi, 1 iulie, până pe 3 iulie, Cetatea Neamț și zona de la poalele ei îmbracă haine de sărbătoare.

Cea de-a XXI-a Ediție a Zilelor Cetății Neamț a început astăzi, la Târgu-Neamț, după trei ani în care evenimentul nu s-a mai desfășurat din cauza pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre oficialitățile prezente la eveniment, a fost invitat și deputatul Remus Munteanu, care a ținut să mulțumească organizatorilor pentru reușita acestei ediții.

„Am participat astăzi la deschiderea celei de-a XXI ediții a Festivalului Medieval „Zilele Cetății Neamț”, 1-3 iulie 2022, ce va cuprinde evenimente pentru toate vârstele și gusturile, de la spectacole, demonstrații de luptă, parade în costume de epocă, expoziții medievale, preparate tradiționale delicioase la „Ceaunul Fermecat”, ateiere și jocuri pentru copii, tir cu arcul, aruncarea suliței, salve de tun, treasure hunt, dans medieval, concert Paula Selling și Tangou „Piazzola” Concert Orchestra Filarmonicii din Sibiu și Analia Selis și multe alte surprize.

Le mulțumesc și pe această cale organizatorilor, Consiliul Județean Neamț în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Târgu Neamț, Complexul Muzeal Național Neamț, Centrul Pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț, pentru invitație și îi felicit pentru reușită.” – a transmis deputatul Remus Munteanu

Vezi programul evenimentelor AICI

PUBLICITATE