A furat doi cai și a încercat să fugă din țară (VIDEO)

Doi bărbați din Crăcăoani au reclamat furtul a doi cai, iar polițiștii au identificat suspecții: un minor de 16 ani și un tânăr de 29 de ani. Unul dintre cei doi suspecți a încercat să fugă din țară.

„La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către doi bărbați, în vârstă de 30 , respectiv 49 de ani, din Crăcăoani, cu privire la faptul că persoane necunoscute le-ar fi sustras două cabaline, de pe un teren viran din Crăcăoani.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei.” – a transmis Poliția Neamț

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 27 mai, un minor în vârstă de 16 ani și un tânăr de 29 de ani, ambii din Crăcăoani, ar fi sustras două cabaline, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.000 lei.

„La data 29 mai a.c., minorul în vârstă de 16 ani a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Întrucât tânărul în vârstă de 29 de ani s-a sustras cercetărilor, acesta a fost dat în consemn.

La data de 7 iunie a.c., tânărul fost depistat de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș 2, acesta fiind preluat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

În urma probatoriului administrat, față de tânărul de 29 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

PUBLICITATE