A furat dintr-o locuință din Piatra-Neamț și a dat nas în nas cu proprietarul

Tânăr din Piatra-Neamț reținut pentru furt calificat, după ce ar fi pătruns într-o locuință și ar fi sustras mai multe bunuri. La scurt timp, victima s-a întâlnit cu suspectul pe stradă, iar acesta a fugit, abandonând o parte dintre bunurile furate.

„La data de 15 februarie a.c., organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale Piatra-Neamț au desfășurat activități de investigative specifice și de cercetare penală pe linia depistării persoanelor care comit infracțiunii contra patrimoniului, ocazie cu care a fost depistat un tânăr de 20 de ani, din Piatra-Neamț, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din probele administrate a reieșit că la data de 11 februarie a.c., în jurul orei 14:50, tânărul  s-a deplasat la domiciliul unui bărbat, din municipiul Piatra-Neamț, unde profitând de faptul că acesta nu se afla acasă, a pătruns fără drept în locuința neasigurată, de unde ar fi  sustras două tablete, un telefon mobil, un lănțișor din aur şi suma de 700 de lei.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, după aproximativ o oră de la comiterea faptei, în jurul orei 16:00, persoana vătămată s-ar fi întâlnit pe un drum public cu tânărul de 20 de ani, ocazie cu care acesta din urmă a fugit, abandonând o parte dintre bunurile sustrase.

„În baza materialului probator administrat, față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE