A fost numit sef la Piață aceeași persoană care o administra când aceasta a luat foc

Săptămâna trecută, Valentin Mâțu, fostul director al Pieței Centrale din Piatra-Neamț când aceasta a ars, a fost numit din nou pe același post. 

Numirea lui Valentin Mâțu la conducerea Pietei Centrale nu credem că mai mira pe cineva. Era doar o chestie de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Practic, el a coordonat dintotdeauna anumite interese din Piata Centrală, nimic nu se mișca fără să știe el, așa că nu putem decât să-l felicitam pe primarul Andrei Carabelea pentru decizia luată.

A pus o persoană care știe cu ce se mănâncă fiecare centimetru patrat din acea piață.

În cazul in care cineva va spune că nu primarul a decis ca Valentin Mâțu sa fie directorul pieței ci cei de la societatea Urban, precizăm că nimeni din SC Urban nu ia nicio decizie fără acceptul primarului Carabelea.

Singurul lucru făcut fără știința primarului de către cei din conducerea Urban, a fost ”școala privată” pentru angajații primăriei (vezi aici).

Sigur că o pata neagră în trecutul lui Valentin Mâțu îl poate constitui faptul că Piața Centrală a ars tocmai când el era director și poate că numirea lui din nou, pe același post, nu a fost tocmai inspirată.

Dar nu ai ce face când calitatea persoanei, profesionalismul și ambiția bat orice regula de bun simț.

Revenirea la „butoane” a fostelor glorii din epoca Gheorghe Ștefan a fost de mult pregătită. Vasile Panaite, Neculai Ivanov, Valentin Mâțu, Mihai Archip, fiind doar câteva exemple in acest sens, unii din ei prinzând și funcții importante în administrație sau în filiala PNL.

PUBLICITATE