A fost identificat al treilea nemțean mort în accidentul de marți, 10 iulie

A fost identificat al treilea nemțean mort în accidentul de marți, 10 iulie. Este un bărbat de 46 de ani din comuna Urecheni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doi bărbaţi şi o femeie din județul Neamț şi-au pierdut viaţa marţi (10 iulie), după ce şoferul autoturismului (marca Ford Focus) a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei maşini.

Cele trei persoane decedate în accident sunt: o pasageră de 35 de ani, din comuna Bodești, Dan T., un bărbat de 46 de ani din Urecheni (notează bzi.ro), iar șoferul are 66 de ani și este din Piatra-Neamț.

Reamintim că accidentul s-a petrecut între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, pe Drumul European 583. Cei trei pasageri aflaţi în autoturismul Ford Focus (NT 09 XOW), doi bărbaţi şi o femeie, au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din maşina în care se aflau cele trei persoane care au murit, s-au împrăştiat pe o rază de zeci de metri. Alte trei persoane care se aflau în celelalte maşini au fost şi ele rănite ușor.

Se pare că șoferul din Piatra-Neamț trecuse pe lângă mașina de poliție dotată cu aparat radar cu viteză legală, iar ulterior ar fi mărit viteza care a condus la accident.

Foto: Facebook
Video: Youtube
PUBLICITATE