A fost identificat al treilea nemțean mort în accidentul de marți, 10 iulie

A fost identificat al treilea nemțean mort în accidentul de marți, 10 iulie. Este un bărbat de 46 de ani din comuna Urecheni.

Doi bărbaţi şi o femeie din județul Neamț şi-au pierdut viaţa marţi (10 iulie), după ce şoferul autoturismului (marca Ford Focus) a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei maşini.

Cele trei persoane decedate în accident sunt: o pasageră de 35 de ani, din comuna Bodești, Dan T., un bărbat de 46 de ani din Urecheni (notează bzi.ro), iar șoferul are 66 de ani și este din Piatra-Neamț.

Reamintim că accidentul s-a petrecut între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, pe Drumul European 583. Cei trei pasageri aflaţi în autoturismul Ford Focus (NT 09 XOW), doi bărbaţi şi o femeie, au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din maşina în care se aflau cele trei persoane care au murit, s-au împrăştiat pe o rază de zeci de metri. Alte trei persoane care se aflau în celelalte maşini au fost şi ele rănite ușor.

Se pare că șoferul din Piatra-Neamț trecuse pe lângă mașina de poliție dotată cu aparat radar cu viteză legală, iar ulterior ar fi mărit viteza care a condus la accident.

Foto: Facebook
Video: Youtube
loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*