A dat peste un pieton și după ce s-a înțeles cu acesta a plecat fără să anunțe poliția

În ziua de 18.01.2016, orele 15.15 Poliția municipiului Roman a fost sesizată de către personalul medical al C.P.U. Roman, despre faptul că un bărbat de 48 de ani a fost victima unui accident rutier produs în data de 17.01.2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că în data de 17.01.2016, în jurul orei 11.00, în timp ce o femeie de 43 de ani, din Roman conducea un autoturism pe str. Mihai Viteazu a surprins și accidentat bărbatul de 48 de ani, care se afla în traversarea stazii pe trecerea de pietoni.
După impact, conducătoarea auto a oprit autoturismul și ar fi intenționat să transporte victima la Spitalul de Urgenţă din Roman, însă aceasta a refuzat pe motiv că nu a suferit vătămări corporale, fapt pentru care femeia nu a sesizat Poliția cu privire la producerea accidentului, părăsind locul faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

PUBLICITATE