A apărut primul videoclip electoral. Vezi cine a furat startul campaniei pentru alegerile locale


Deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț în urmă cu câteva zile. (citește PSD a anunțat OFICIAL candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși unele voci critice au susținut că Liviu Harbuz este doar un pion în „blatul” PSD-PNL și că nu va merge la victorie, se pare că dorința lui Harbuz de a fi primar le dă multor „analiști” calculele peste cap. Astfel deputatul a „furat” startul campaniei locale și a lansat primul videoclip electoral, cu aproape 5 luni înainte de data alegerilor.

„Sunt Liviu Harbuz și candidez pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. Fac acest lucru pentru că iubesc acest oraș la fel de mult ca și voi. Sunt convins că împreună vom putea construi o comunitate puternică, o comunitate sănătoasă, o comunitate implicată și responsabilă. Împreună vom scoate acest oraș din întuneric.” – este mesajul cu care deputatul Liviu Harbuz și-a început campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

 

Împreună vom scoate Piatra Neamț din întuneric!Împreună vom scoate Piatra Neamț din întuneric!

Posted by Liviu Harbuz on 12 Februarie 2016

PUBLICITATE