A ajuns să fie „infectată” și în izolare după ce a căzut pe gheață

O femeie din Piatra-Neamț trage un semnal de alarmă în ce privește testarea din Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Aceasta s-a adresat mai multor redacții din Neamț cu un mesaj în care susține că a ajuns la spital pentru investigații după ce a căzut pe gheață și a fost testată cu test rapid al cărui rezultat a fost pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, femeia susține că este vaccinată de două luni și nu a avut simptome.

„Bună ziua, am ajuns bătaie de joc. Sunt vaccinata de 2 luni, acum 4 zile am ajuns la spital după o căzătură pe gheață…mi s-a făcut test rapid în UPU și au zis ca sunt pozitivă fără să vad acel test, am solicitat să-mi facă din nou, refuz categoric.” – a transmis femeia.

Aceasta a mai spus că după rezultatul testului din spital a făcut mai multe teste, toate având rezultat negativ.

Ajunsă acasă a doua zi fără sintome am făcut 3 teste pe care le aveam în casă și au ieșit negative. Ieri am sunat la clinici private și s-au deplasat pt recoltare pe banii mei (recoltare din nas,recoltare din gat) test PCR în laborator…după 4 ore a venit rezultatele negative ambele.

Astfel, femeia este obligată să rămână în izolare deși este vaccinată, asimptomatică și testată negativ cu testul PCR, cei de la DSP acceptând doar testul rapid din spital.

„Sun la DSP cu greu dau de cineva… explic situația ..zice ca trebuie sa vorbească cu doctorii…ma sună și îmi spun ca nu se ia în calcul …ca ar mai trebui sa fac alt test …În ce lume trăim …să fim călcați în picioare …pe banii noștri, pe timpul nostru și mai ales pe dreptatea noastră” – a mai transmis femeia

PUBLICITATE