A ajuns la spital, intoxicat cu monoxid de carbon, după ce a uitat o oală pe aragaz

Un bărbat a ajuns la spital, intoxicat cu monoxid de carbon, după ce a uitat o oală pe aragaz.

La ora 13:05, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat la al doilea etaj într-un bloc de locuințe de pe strada Republicii în municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD TIM și EPA).

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, au pătruns în apartament și au constatat că fumul provenea de la o oală uitată pe aragazul în funcţiune.

În interiorul unei camere, pompierii au găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani intoxicat cu monoxid de carbon, conștient. Bărbatul, după ce a fost evaluat de membrii echipajului SMURD TIM, a refuzat transportul Ia spital.

Concomitent cu misiunea de căutare-salvare a persoanei aflată în apartament, pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz și au acționat pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării.

Evenimentul s-a produs din cauza aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.

6 persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

PUBLICITATE