Roman: Primăria amenajează un derdeluș pe o stradă din Roman

Cum vacanța elevilor se apropie de sfârșit, iar meteorologii anunță ninsori în aceste zile, conducerea primăriei Roman a dorit să le ofere o bucurie celor mici și va amenaja un derdeluș strada Traian, de la Arhiepiscopie și până în intersecția Vasile Alecsandri – Vasile Lupu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se anunță două zile cu precipitații importante de ninsoare – poate ultima din această iarnă – și, cum încă este vacanță pentru copii, vreau să încercăm să amenajăm o pârtie pentru săniuș pe una din străzile din oraș. Prin proiectul european în Parcul Jora avem prins un derdeluș, însă lucrarea nu este încă gata.

Astfel, m-am gândit să ne bucurăm de iarna aceasta, de copilărie, iar sâmbătă și duminică să mergem la derdeluș. Vom amenaja pe strada Traian, de la Arhiepiscopie și până în intersecția Vasile Alecsandri – Vasile Lupu o pârtie, cu blocarea traficului rutier de joi și până duminică, iar sâmbătă și duminică îi așteptăm pe cei mici și pe cei ce adoră sporturile de iarnă să se bucure de zăpadă. Noi ne-am pregătit cu toate cele necesare, dar reușita acestui eveniment va depinde și de vreme”, este mesajul postat de primarul municipiului Roman, Lucian Micu pe pagina sa de Facebook.

 De luni, 14 ianuarie, strada Traian va fi curățată, iar traficul rutier va reveni la normal.

PUBLICITATE