Piatra-Neamț: Joi, 27 decembrie, se deschide Jazz City Cafe (FOTO)

Un nou local se va deschide joi, 27 decembrie 2018, în Piatra-Neamț. Este vorba despre PUB-ul Jazz City Cafe.

Situat în aceeași locație cu fostul club Tonique, Jazz City Cafe își așteaptă clienții cu multe seri de muzică live, concerte, stand-up comedy și alte surprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu am împodobit bradul, în schimb am împodobit pereții cu multe instrumente muzicale. Am fost atenți la detalii, astfel încât Jazz Cafe să fie o adevarată experiență. În spatele acestui proiect a fost o întreagă echipă care a muncit din greu pentru a finaliza ceea ce ne-am propus. – ne-a declarat Andreea Butnariu, managerul Jazz City Cafe

Clienții se pot bucura de un meniu american (cu burgeri și coaste), de multe evenimente, artiști și o atmosferă excelentă.

Pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg am avut o mică întârziere, dar începând cu data de 27 decembrie (ora 8:00) vă puteți bucura din plin de Jazz City Cafe.

Vor fi multe seri de muzica live, stand up comedy și ce mai e necesar pentru a readuce la viață orașul nostru. Începem seria „Nopților albe la Jazz” cu prietenii noștri de la LOS ANONIMOS în data de 6 ianuarie.– ne-a mai declarat Andreea.

PUBLICITATE