Piatra-Neamț: Gavrilescu (PMP) propune mărirea prețului la parcări, PNL va vota împotrivă

Consilierii locali din Piatra-Neamț vor avea de votat marți, 18 decembrie, un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul PMP, Bogdan Gavrilescu, la solicitarea Parking, privind creșterea prețului la parcările de reședință din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform proiectului, propunerea Parking este ca prețul parcărilor de reședință pentru persoanele fizice să fie de 165 de lei pe an, iar la persoane juridice de 350 de lei pe an.

După ce, în spațiul public, a apărut o dezinformare prin care i se atribuia acest proiect unei „alianțe PMP-PNL”, consilierii PNL Piatra-Neamț au ieșit public și au suținut că vor vota împotriva acestui proiect, așa cum au făcut-o de fiecare dată.

În ședința Consiliului Local de săptămâna viitoare, pe ordinea de zi se afla un proiect de hotărâre inițiat de dl viceprimar PMP Gavrilescu Bogdan, la solicitarea SC Parking SA, prin care se propune majorarea prețului parcărilor de reședință din municipiul Piatra-Neamț.

Pentru că în spațiul public a apărut un articol care dorește a induce ideea că „majoritatea PNL-PMP” vrea mărirea prețului la parcările de reședință, poziția oficială a grupului consilierilor PNL este clară, așa cum a fost de fiecare dată pe acest subiect:

NU suntem de acord cu creșterea prețului la parcări și vom vota ÎMPOTRIVA acestui proiect de hotărâre. – este mesajul consilierilor PNL Piatra-Neamț

PUBLICITATE