[FOTO] Accidentul de la Dumbrava Roșie. O femeie și o copilă de 10 ani, lovite pe trecere

O femeie de 70 de ani și o fată de 10 ani au fost accidentate în timp ce traversau pe trecerea pentru pietoni. Incidentul a avut loc astăzi, 14 august, în jurul orei 13:30, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 62 de ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe DN15, iar în localitatea Dumbrava Roșie, a acroșat în partea din spate un alt autoturism (condus de un bărbat de 40 de ani din Piatra-Neamț) oprit la o trecere pentru pietoni pentru a acorda prioritate de trecere unei femei de 70 de ani însoțită de o minoră de 10 ani, ambele din Dumbrava Roșie, angajate în traversarea străzii.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, a acroșat pe trecerea pentru pietoni cele două persoane angajate în traversare.

Cei doi conducători auto au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan

PUBLICITATE