Neamț – Dragoste cu năbădăi. Cei doi au ajuns la spital. Bărbatul s-a înjunghiat în zona gâtului

Un bărbat de 40 de ani și o femeie de 32 de ani au ajuns la spital după un scandal ce a avut loc ieri, 22 februarie, în jurul orei 23:00 în localitatea Ion Creangă, județul Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse, bărbatul, aflat sub influența alcoolului, s-a prezentat la locuința femeii, de care s-ar fi despărțit cu ceva timp în urmă, încercând să poarte discuții cu aceasta în vederea reluării relației. Individul se afla în curte și a încercat să intre în casă, trăgând de ușă. Femeia s-a simțit amenințată și a încercat să iasă din casă prin altă parte, moment în care s-a tăiat într-un geam. Văzând că nu a reușit să intre în casă și că femeia fugise, a scos un briceag pe care îl avea asupra lui și s-a tăiat în zona gâtului.

În urma unei sesizări, polițiștii s-au prezentat la fața locului și au identificat individul iar cercetările se vor face sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și amenințare.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, bărbatul a fost preluat cu diagnosticul: plagă tăiată faţa anterioară gât prin agresiune, transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU a Sp.Municipal Roman; iar femeia cu: plagă tăiată coapsa dreapta (cu sticlă), transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU a Sp.Municipal Roman.

 

PUBLICITATE