Concurență mare la Poliția Neamț – 8 candidați pe un loc


Vineri (7 octombrie) a fost ultima zi de înscriere pentru concursul organizat în vederea încadrării de personal din sursă externă pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim faptul că I.P.J. Neamț a scos la concurs, prin încadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal, un număr de 58 posturi vacante de agenți, în structurile de ordine publică si politie canină, unul pentru politie rutieră, iar alte două posturi prin reîncadrare ca polițist.

Astfel, în urma finalizării etapei de înscriere, la nivelul IPJ Neamț au fost depuse 477 de cereri pentru ocuparea posturilor vacante, dintre care 474 pentru locurile scoase la concurs prin încadrare din sursă externă si 3 pentru reîncadrare ca polițist.

Din totalul cererilor de înscriere pentru încadrare din sursă externă, 183 au fost depuse pentru structurile de siguranță publică și patrulare din cadrul politiilor municipale și orășenești, 240 pentru structura de ordine publică din mediul rural, 44 pentru posturile de conductori câini și 7 pentru politie rutieră.

Doar vineri, polițiștii din cadrul structurii de resurse umane ai IPJ Neamț au primit și înregistrat 175 de cereri. – se arată într-un comunicat al Poliției Neamț

Vezi și Poliția Neamț – repartizarea pe localități a noilor posturi scoase la concurs

Vezi și IPJ Neamț – 6 posturi de agenți conductori de câini

Vezi și Vrei să fii polițist în Neamț? Vezi condițiile pentru a participa la concurs

D.M.B.
PUBLICITATE