Un escroc italian prins de polițiști. I-a vândut unui nemțean un generator stricat


În ziua de 07.10.2016, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tarcău, au fost sesizaţi despre faptul că în cursul aceleiaşi zile în jurul orelor 13.00, o persoană a fost înșelată de către un cetăţean străin pe raza satului Tarcău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată, un bărbat de 41 de ani, din Tarcău se deplasa pe raza localității, a fost abordat de un bărbat italian care a pretins că-i vinde un generator electric în schimbul sumei de 1500 lei, generator pentru care i-a prezentat o factura de 1900 euro. După ce a primit suma de 1500 lei, cetăţeanul străin a plecat cu un autoturism marca Dacia, iar bărbatul, făcând proba generatorului, a observat că nu funcţionează în parametri specificaţi.

Polițiștii au sesizat și colegii din localitățile învecinate, care au efectuat filtre, iar pe raza satului Bistriţa a fost oprit în trafic cetăţeanul străin, fiind legitimat în persoana unui bărbat de 48 de ani din Italia. Prejudiciul în cauză a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de înșelăciune.

D.M.B.
PUBLICITATE